Skip to main content

Χατζηδάκης: Εάν θέλουν να φέρουν νόμο που να επιτρέπει τις καταλήψεις

Ο βουλευτής είπε ότι δεν επιτρέπεται επιλεκτική εφαρμογή του νόμου και πως εάν ο ΣΥΡΙΖΑ το επιθυμεί, να φέρει νόμο που να επιτρέπει τις καταλήψεις.

Οι καταλήψεις είναι παράνομες και εκτός πλαισίου νομιμότητας, και ούτε οι «συμφωνίες κυρίων», ούτε οι «έπαινοι», ιδίως από βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος επιτρέπονται, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι δεν επιτρέπεται επιλεκτική εφαρμογή του νόμου και πρόσθεσε πως εάν ο ΣΥΡΙΖΑ το επιθυμεί, να φέρει νόμο που να επιτρέπει τις καταλήψεις.

Αναφερόμενος στην κριτική που άσκησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Π. Πολάκης, στη Δικαιοσύνη για την απόφαση που έλαβε πρόσφατα, τόνισε ότι τα διοικητικά δικαστήρια υπάρχουν για να ελέγχουν τις αποφάσεις της Διοίκησης και υπογράμμισε: «Εάν κάθε κυβέρνηση αρχίσει να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο για κάθε απόφαση που δεν της αρέσει, τότε η χώρα θα γίνει ζούγκλα».

Όπως πρόσθεσε, είναι πιθανόν κάποιες αποφάσεις να είναι λανθασμένες- όχι στην προκειμένη περίπτωση- αλλά δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με τέτοιο τρόπο.