Skip to main content

Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση λειτουργεί με καφενειακό τρόπο

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι η κυβέρνηση δείχνει μια αλαζονεία απέναντι στους θεσμού και λειτουργεί με καφενειακό τρόπο.

Για «ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ με τον κ. Γεωργίου που συνεχίζεται, και θα συνεχιστεί» μίλησε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση συμφώνησε με τους θεσμούς ακόμη και να του καταβάλει τα δικαστικά του έξοδα για τις προηγούμενες δικαστικές περιπέτειες. Εγώ, πρόσθεσε πάντως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, δεν θα γίνω ΣΥΡΙΖΑ για να κρίνω τη Δικαιοσύνη.

Ο κ. Χατζηδάκης τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση δείχνει μια αλαζονεία απέναντι στους θεσμούς. πρόκειται, είπε, για μια η κυβέρνηση που λειτουργεί με καφενειακό τρόπο.

«Έχουν αλαζονεία απέναντι στους θεσμούς θέλουν πολίτευμα προσαρμοσμένο στις δίκες τους ορέξεις και επιθυμίες… Πρόκειται για καφενειακή κυβέρνηση, ένα αλλόκοτο αμάλγαμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ «στην Παιδεία γυρίζουμε στη δεκαετία του ’80 και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη προσφέρει απέναντι στους μπαχαλάκηδες την προστασία που πρόσφερε προχθές». «Ποιους επενδυτές να προσελκύσουμε έτσι;» αναρωτήθηκε.

«Oσα συμβαίνουν στην Ελλάδα συμβαίνουν και στην Πολωνία - πουθενά αλλού, είναι πραγματικά θλιβερά όσα συμβαίνουν» δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης.