Skip to main content

Χαιρετίζει τη συμφωνία το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο

«Η υλοποίηση μεταρρυθμίσεων τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας για επιστροφή στην κανονικότητα», αναφέρει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

«Η υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας για επιστροφή στην κανονικότητα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο για την Επίτευξη Συμφωνίας.
 
Όπως αναφέρει, «η νέα συμφωνία με τους εταίρους δίνει στην  Ελλάδα την ευκαιρία να επανέλθει ισότιμα στην κανονικότητα, στην Ευρώπη και στην ασφάλεια. Απαραίτητη προϋπόθεση αυτή τη φορά είναι να υλοποιηθούν επιτέλους οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, με αυτοπεποίθηση και Ελληνική ιδιοκτησία, που θα διαμορφώσουν συνθήκες ανάπτυξης και προσέλκυσης επενδύσεων και θα εξισορροπήσουν τις υφεσιακές συνέπειες των δημοσιονομικών μέτρων».
 
«Την κρίσιμη αυτή ώρα απαιτείται να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, υπεράνω ατομικών και συντεχνιακών συμφερόντων, ώστε να υποστηριχθεί η μεταρρυθμιστική προσπάθεια και να κατανοήσει  η επιχειρηματικότητα και η κοινωνία ότι τα ‘βαριά’ διαρθρωτικά μέτρα είναι αυτά που θα δημιουργήσουν την προοπτική για ένα καλύτερο αύριο και αποτελούν τη μοναδική επιλογή για να μην επανέλθουμε σε αδιέξοδο» καταλήγει.