Skip to main content

Όγδοη σερί νίκη και κορυφή για τον Ολυμπιακό (video)

«Κιτρινόμαυροι» και «ασπρόμαυροι» συνέχισαν με νίκες, οι «πράσινοι» έχασαν από τον Λεβαδειακό ενώ ο Παναιτωλικός έβαλε στοπ στο σερί του Ατρομήτου

Με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας έκλεισε η 17η αγωνιστική της Super League.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-0 των Φθιωτών. Σκόρερ για τους πρωταθλητές Ελλάδος ήταν οι Μάρκο Μάριν (9΄) και Καρίμ Ανσαριφάρντ (37΄).

Στις χθεσινές αναμετρήσεις και ξεκινώντας από την Κέρκυρα, ο ΠΑΟΚ νίκησε την τοπική ομάδα με 0-3. Σκόρερ για τον «Δικέφαλο» ήταν οι Λέο Μάτος (23΄), Τζάλμα Κάμπος (57΄) και Δημήτρης Πέλκας (78΄).

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας επικράτησε με 3-1 της ΑΕΛ. Σκόρερ για τους Αρκάδες ήταν οι Μιχάλης Μανιάς (11΄, 71΄) και Γιώργος Κυριακόπουλος (84΄) ενώ προσωρινά για τους Θεσσαλούς είχε μειώσει ο Θωμάς Ναζλίδης (53΄, πεν.).

Στο Περιστέρι, ο Παναιτωλικός πέτυχε σπουδαίο διπλό επί του Ατρομήτου με 0-1. Σκόρερ για τον «Τίτορμο» ήταν ο Φαρλέϊ Ρόσα (48΄) ενώ σημειώνεται πως για την αθηναϊκή ομάδα έχασε πέναλτι ο Άμρ Ουάρντα (55΄).

Στην Αθήνα, η ΑΕΚ νίκησε με 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σκόρερ για την «Ένωση» ήταν οι Μάρκο Λιβάγια (12΄) και Σέρχιο Αραούχο (53΄, 88΄) ενώ για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» που τελείωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Απόστολου Σκόνδρα (61΄) είχε ισοφαρίσει ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς (47΄).

Τέλος στη Βοιωτία, ο Λεβαδειακός νίκησε με 3-2 τον Παναθηναϊκό. Σκόρερ για το συγκρότημα του Ζοζέ Ανιγκό ήταν οι Ζοάο Φρανσίσκο (21΄), Μοχάμεντ Γιουσούφ (37΄) και Παύλος Μητρόπουλος (50΄) ενώ για το «τριφύλλι» μείωσαν οι Ρόμπιν Λουντ (76΄) και Λούκας Βιγιαφάνιες (90΄, πεν.)