Skip to main content

Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού - Πτώση της θερμοκρασίας

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν σήμερα κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και τα νότια, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

Σε Μακεδονία και Θράκη επικρατούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στην κεντρική Μακεδονία 5 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά το βράδυ θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Θερμαϊκό 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το μεσημέρι θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 εξασθενούνε και στρεφόμενοι σε ανατολικών διευθύνσεων έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς κελσίου.