Skip to main content

Χειροπέδες σε 27 άτομα σε ένα 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Κατά το τελευταίο 24ωρο, συνέλαβαν 11 άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα και άλλα 16 για εξαρτησιογόνες ουσίες.

Σε στοχευμένους ελέγχους με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, προχώρησαν αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, συνέλαβαν 11 άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Μεταξύ αυτών:

- Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου συνέλαβαν, μεσημβρινές ώρες χθες, 30χρονο ημεδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 5 ετών για Ληστεία και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

- Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου - Ανάληψης, μεσημβρινές ώρες χθες, 44χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αλεξανδρούπολης για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

- Απογευματινές ώρες χθες, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Παύλου Μελά συνέλαβαν 29χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 7 ετών για Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Επίσης, συνελήφθησαν 16 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.