Skip to main content

Χειροπέδες σε 36χρονο που μετέφερε παράνομα μετανάστες

Για την μεταφορά τους από περιοχή του Κιλκίς σε περιοχή της Χαλκιδικής οι αλλοδαποί κατέβαλαν στον 36χρονο το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ έκαστος.

Για παράνομη μεταφορά και προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας συνελήφθη χθες το απόγευμα ένας 36χρονος στα Κουφάλια.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες, Δευτέρα, αστυνομικοί του Α.Τ. Χαλκηδόνας εντόπισαν στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Εδέσσης (κόμβο Κουφαλίων) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής τους στη χώρα μας και συνελήφθησαν.

Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης προέκυψε ότι, οι αλλοδαποί εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια από την Ελληνοαλβανική μεθόριο, ενώ για την παράνομη μεταφορά τους από περιοχή του Κιλκίς σε περιοχή της Χαλκιδικής κατέβαλαν στον 36χρονο το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ έκαστος.

Επίσης προέκυψε, ότι σε βάρος ενός αλλοδαπού εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για παράβαση του Νόμου Περί Αλλοδαπών.

Κατασχέθηκαν ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς και ένα κινητό τηλέφωνο.