Skip to main content

Χειροπέδες σε εννέα άτομα για διάφορα αδικήματα στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη ένα άτομ για λαθραία πακέτα τσιγάρα και καπνό, δύο άτομα για διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών και έξι άτομα για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη.

Συνελήφθησαν συνολικά εννέα άτομα για διάφορα αδικήματα, κατά το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα:

- Αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν, χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, 18χρονο αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 124 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 12 συσκευασίες καπνού.
- Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Ανάληψης, έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν σε ίντερνετ-καφέ στην περιοχή αρμοδιότητας τους, συνέλαβαν 32χρονο υπεύθυνο του καταστήματος, διότι είχε θέσει σε λειτουργία 26 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε έναν εκ των οποίων διενεργούνταν τυχερά παίγνια από θαμώνα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.
- Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά από αστυνομικούς της Γ.Α.Δ.Θ., για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν συνολικά 6 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.