Skip to main content

Χειροπέδες σε νεαρό Πακιστανό για τη μεταφορά παράτυπων ομοεθνών του

Πρόκειται για 20χρονο Πακιστανό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά-προώθηση παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης βρίσκεται ένας νεαρός ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης, καθώς φέρεται να ενέχεται σε παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.

Πρόκειται για 20χρονο Πακιστανό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου για μεταφορά-προώθηση παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό (ύψος κόμβου Ασπροβάλτας) και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν να επιβαίνουν στο όχημα πέντε παράτυποι μετανάστες, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι διακινούμενοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα, χθες το βράδυ και κατέβαλαν χρηματικό ποσό  για την μεταφορά τους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.