Skip to main content

Χωρίς διπλότυπα τα ταμεία του Δ. Θεσσαλονίκης-Λύση έως την Παρασκευή

Όσοι δημότες πήγαν σήμερα στα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν, καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμα τα συγκεκριμένα έντυπα.

Χωρίς διπλότυπα είσπραξης είναι τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, μετά τους διαγωνισμούς που κηρύχθηκαν άγονοι για την προμήθεια των εντύπων.

Σήμερα όσοι δημότες πήγαν στα ταμεία του δήμου, δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν, καθώς δεν υπήρχαν τα συγκεκριμένα έντυπα.

Το γεγονός δημοσιοποίησε ο  δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Εντάξει» Σωκράτης Δημητριάδης, ο οποίος δεν μπόρεσε σήμερα να πληρώσει μια υποχρέωσή του.

«Ο δήμος Θεσσαλονίκης υπό διάλυση. Δεν εισπράττει ο δήμος γιατί δεν προμηθεύτηκε διπλότυπα! Πόσο μπορεί να το έχουν διαλύσει.....;;;;», σχολίασε χαρακτηριστικά ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Εντάξει» Σωκράτης Δημητριάδης.  Έκανε λόγο για ενέργειες της δημοτικής αρχής, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι πολίτες.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Οικονομικών Άννα Αγγελίδου – Πολυχρονιάδου τόνισε ότι το πρόβλημα παρουσιάστηκε μόλις σήμερα. Μιλώντας στη Voria.gr ξεκαθάρισε ότι δεν ταλαιπωρούνται οι δημότες, καθώς εξυπηρετούνται από το τραπεζικό κατάστημα που υπάρχει στην είσοδο του δημαρχείου. Η κ. Αγγελίδου εκτίμησε μέχρι την Παρασκευή θα έχει λυθεί το πρόβλημα.

«Ο διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος, όπως επίσης και δύο προσκλήσεις ενδιαφέροντος. Τώρα θα κινήσουμε τις διαδικασίες πάλι για απευθείας ανάθεση. Οι δημότες μπορούν να πληρώνουν στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς που υπάρχει στο ισόγειο του δημαρχείου», σημείωσε η αρμόδια αντιδήμαρχος.