Skip to main content

Χωρίς επτά ποδοσφαιριστές η αποστολή του Άρη για τη Σπάρτη

Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν αύριο τους Λάκωνες στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης για την 32η αγωνιστική της Football League

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τη Σπάρτη στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης (16/05, 17:00).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την «κιτρινόμαυρη» αποστολή (θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την πρωτεύουσα της Λακωνίας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Μαντζάρης, Νίκιτς, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπαστακός, Πασάς, Τζανακάκης, Μαραγκός, Παυλίδης, Μουμίν, Κανακούδης, Χαντί, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Λώττας και Κλιγγόπουλος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ούγκο Σοουζα, Μάρκος Ντούνης, Γιώργος Βαλεριάνος, Λούκα Μιλούνοβιτς, Βαγγέλης Πλατέλλας, Πασχάλης Κάσσος και Χρήστος Μπούρμπος.

Αντίστοιχα την αποστολή της πελοποννησιακής ομάδας απαρτίζουν οι: Γιακουμής, Μακρυωνίτης, Βοσνακίδης, Γραικός, Δεινόπαπας, Δοδοντσάκης, Ζουλιώτης, Μουζακίτης, Νιάρος, Κολτσίδας, Τρακάκης, Ρούμπος, Τσιόφου, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Σάββα, Τριανταφυλλάκος, Φουρτάδο, Γουόρντεν και Συμεωνίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιώργος Μπουζούκης και Τρύφωνας Καζβιρόπουλος.