Skip to main content

Χωρίς φυσικό αέριο μέχρι το μεσημέρι το Ασβεστοχώρι

Η εταιρεία παρακαλεί τους καταναλωτές να μην προβούν σε καμία χρήση φυσικού αερίου στο εν λόγω διάστημα και να κλείσουν τις βάνες μετά το μετρητή

Έκτακτη προσωρινή διακοπή της παροχής φυσικού αερίου πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο Ασβεστοχώρι, στον δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη. Σύμφωνα με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), εκτιμάται ότι η παροχή θα αποκατασταθεί στις 13:00.

 Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι έκτακτες εργασίες εκτελούνται στο πλαίσιο της εκτέλεσης αναβάθμισης του Δικτύου Διανομής φυσικού αερίου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Κεφάλαιο 5 του Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου (ΦΕΚ 487/Β/20-02-2017).

«Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, προβαίνει στις ανωτέρω εργασίες, προκειμένου να τροφοδοτηθούν με Φυσικό Αέριο οι περιοχές της Εξοχής και του Χορτιάτη», επισημαίνεται.

Η εταιρεία παρακαλεί τους καταναλωτές στη Δημοτική Ενότητα Ασβεστοχωρίου να μην προβούν σε καμία χρήση φυσικού αερίου στο εν λόγω διάστημα και να κλείσουν τις βάνες μετά το μετρητή, ώστε να μπορούν να θέσουν την εγκατάστασή τους σε λειτουργία με ασφάλεια μετά την επανέναρξη της παροχής.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στο Τηλεφωνικό Κέντρο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στο 11 150.