Skip to main content

Χωρίς Κάνιας - Λεβέκ με Έστερσουντ ο ΠΑΟΚ, ανοικτό του Πέλκα

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη ρεβάνς με τους Σουηδούς - Ο Δημήτρης Πέλκας έχει πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση της Πέμπτης

Άρχισε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό με την Έστερσουντς στη Σουηδία, την Πέμπτη, για το εισιτήριο της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

Οι παίκτες του Δικεφάλου είχαν στη διάθεσή τους περιθώριο για λίγες ώρες ύπνο μετά τη μεταμεσονύκτια επιστροφή στη Θεσσαλονίκη και στις 10:00 ήταν πάλι στο γήπεδο.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Λεβαδειακό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν εντατικά στους τομείς της φυσικής κατάστασης, της κυκλοφορίας της μπάλας και του transition game μέσα από μια σειρά ασκήσεων υψηλής έντασης.

Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησαν και οι Ντόριαν Λεβέκ, Δημήτρης Πέλκας με τον δεύτερο να έχει πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση της Πέμπτης. Ρυθμούς ανέβασε κι ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, ο οποίος έκανε πρόγραμμα επανένταξης, την Τρίτη θα δουλέψει σε ακόμα μεγαλύτερη ένταση κι από την Παρασκευή αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Την Τρίτη ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.