Skip to main content

Τσερμενίδης:Ούτε αύριο θα κυκλοφορήσουν λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη(vid)

Έχουμε πρόταση συγκεκριμένα και πρέπει ο υπουργός να κάτσει να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, ανέφερε ο πρόεδρος των εργαζομένων.

Χωρίς λεωφορεία θα μείνει για τέταρτη μέρα η Θεσσαλονίκη, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας τους ΕΚΘ και της ΕΔΟΘ.

Σύμφωνα με τον κ. Τσερμενίδη, οι εργαζόμενοι δεν θα λύσουν το χειρόφρενο μέχρι να πληρωθούν.

«Εάν οι εργαζόμενοι δεν πάρουν τα δεδουλευμένα τους, τα λεωφορεία είναι ακινητοποιημένα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιείται η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων της διοίκησης κατά των εργαζομένων.

«Είμαστε ξεκάθαροι, πρέπει να δοθεί λύση εδώ και τώρα, γιατί δεν αντέχει ούτε ο νομός Θεσσαλονίκης, ούτε η πόλη, ούτε οι εργαζόμενοι. Τυραννούν τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους και παράλληλα, μαζί με αυτούς τον λαό της Θεσσαλονίκης», τόνισε ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι θα βρεθούν στη 1 το μεσημέρι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να παραδώσουν την δική τους πρόταση για το θέμα του Οργανισμού.

«Έχουμε πρόταση συγκεκριμένα και πρέπει ο υπουργός να κάτσει να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης», ανέφερε ο κ. Τσερμενίδης.

Πάντως, σύμφωνα με το ίδιο, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης των εργαζομένων με τη διοίκηση του Οργανισμού και τα αρμόδια υπουργεία, υπήρξε θετικό κλίμα καθώς ο υπουργός δεσμεύθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να μην υπάρξει πρόβλημα και ότι είναι στην ευθύνη της διοίκησης η πληρωμή των εργαζομένων.