Skip to main content

Χωρίς νερό από το βράδυ έως αύριο το πρωί περιοχές στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, η διακοπή στην υδροδότηση, θα ξεκινήσει στις 11 το βράδυ και θα διαρκέσει έως αύριο τις 5.30 το πρωί.

Χωρίς νερό θα μείνουν από σήμερα το βράδυ και μέχρι αύριο το απόγευμα νοικοκυριά και επιχειρήσεις στον δήμο Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών της ΕΥΑΘ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η διακοπή στην υδροδότηση, η οποία θα ξεκινήσει  από τις 11 σήμερα το βράδυ, θα διαρκέσει έως αύριο τις 5.30 το πρωί.

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής μειωτή πίεσης διατομής Φ500, στην οδό Μπότσαρη με Ιωνίας στη Κάτω Τούμπα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Για το λόγο αυτό θα υπάρχουν προβλήματα υδροδότησης στις περιοχές Αγίας Τριάδας, Ανάληψη, Μαρτίου, Μπότσαρη, Βούλγαρη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Καυταντζόγλου, Εγνατία, Παπάφη, 25ης  Μαρτίου, Μ.Αλεξάνδρου, Β.Όλγας καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.