Skip to main content

Χωρίς νερό για 4 ώρες ο Δ. Νεάπολης - Συκεών και η Άνω Πόλη

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες λόγω διαρροής σε αγωγό Φ300mm στην οδό Ανθέων (στο γήπεδο του Κεραυνού).

Προβλήματα στην υδροδότηση θα αντιμετωπίσουν, σήμερα, από τις 09:00 έως τις 13:00, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, σε περιοχή του δήμου Νεάπολης – Συκεών. 

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες λόγω διαρροής σε αγωγό Φ300mm στην οδό Ανθέων (στο γήπεδο του Κεραυνού), του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα στις οδούς Επταπυργίου, Φωκά Οδυσσέα και Αποστόλου και όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς καθώς επίσης και στην περιοχή Αγίου Παύλου του δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Προβλήματα θα υπάρξουν και στις οδούς Ακροπόλεως, Θεοτοκοπούλου, Ολυμπιάδος, Ελένη Ζωγράφου και στις παρακείμενες σε αυτήν οδούς και στην περιοχή Άνω Πόλης του δήμου Θεσσαλονίκης.

Όπως επισημαίνει η ΕΥΑΘ σε ανακοίνωσή της, «οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης».