Skip to main content

Χωρίς ταξί σήμερα η Θεσσαλονίκη - 24ωρη πανελλαδική απεργία

Το Σωματείο Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Θεσσαλονίκης ο «Ερμής» αποφάσισε τη συμμετοχή του στην απεργία που προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί Αγοραίων

Στην 24ωρη επαναλαμβανόμενη απεργία που προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί Αγοραίων συμμετέχει το Σωματείο Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Θεσσαλονίκης ο «Ερμής».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σωματείου, «η κυβέρνηση στα πλαίσια της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου νομοσχεδίου πιέζεται από τους θεσμούς για να ψηφίσουν την κατάργηση της υποχρέωσης της ελάχιστης διάρκειας σύμβασης τριών ωρών που έχουν τα οχήματα του 4093 ενοικίασης με οδηγό».

«Κάτω από αυτές τις συνθήκες», συνεχίζει η ανακοίνωση, «είναι μονόδρομος να απεργήσουμε και να στείλουμε το μήνυμα στη κυβέρνηση πως αυτή η απόφαση απελευθερώνει πλήρως τις μεταφορές και εξαθλιώνει το ΤΑΧΙ. Είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρχει μια ελάχιστη δυνατή θωράκιση του μεταφορικού έργου».

«Ξεκινάμε 24ωρη πανελλαδική απεργία από τις 13/06/2018 6 το πρωί η οποία θα επαναλαμβάνεται μέχρι να κλείσει το ζήτημα» επισημαίνει το Σωματείο και παρακαλεί τους συναδέλφους να ενημερώσουν τους συνεργάτες τους να μην ξεκινήσουν το πρωί τη δουλειά τους.