Skip to main content

ΠΑΟΚ: Χωρίς Βαρέλα - Μουλέν στο Περιστέρι, μέσα ο Ελ Καντουρί (video)

Ο Καποβερντιανός στόπερ του «Δικεφάλου» προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στη δράση και προτιμήθηκε να μείνει εκτός

Τις υπηρεσίες των Φερνάντο Βαρέλα και Τιμπό Μουλέν θα στερηθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Καποβερντιανός στόπερ του «Δικεφάλου» προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στη δράση και προτιμήθηκε να μείνει εκτός.

Αναφορικά με τον Γάλλο χαφ, αυτός ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με τρέξιμο κι ασκήσεις με μπάλα κι, επίσης, δεν είναι στη διάθεση του Ρουμάνου προπονητή για το ματς του Σαββάτου.

Σημειώνεται πως η τελευταία προπόνηση των «ασπρόμαυρων» πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τούμπα (δείτε εδώ) και ήταν επικεντρωμένη στην τακτική αντιμετώπιση της αναμέτρησης, αλλά και τις στημένες φάσεις.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Λουτσέσκου είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέδο, Βιεϊρινια, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κάνιας, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς και Κουλούρης.