Skip to main content

Χρυσό βραβείο στα BITE Awards 2015 για τη Μασούτης

Άλλη μία βράβευση έλαβε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., κερδίζοντας το Χρυσό Βραβείο στην Ενότητα Λειτουργικές και Επιχειρησιακές εφαρμογές

Ένα ακόμη βραβείο, αυτή τη φορά στο θεσμό Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2015, έλαβε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., «αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή της για πρωτοπορία και καινοτομία», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας. 

Συγκεκριμένα, τα BITE Awards είναι τα βραβεία που διοργανώνουν το περιοδικό Νetweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και απονέμονται σε επιχειρήσεις για τη βέλτιστη χρήση και αξιοποίηση των τεχνολογιών πληροφόρησης και επικοινωνίας  (ICTS).

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην Ενότητα Λειτουργικές και Επιχειρησιακές εφαρμογές και συγκεκριμένα στα ERP συστήματα, για την εφαρμογή της «Success story».

Στην τελετή απονομής που διοργανώθηκε την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015 στο Balux Prive , το βραβείο παρέλαβε ο Κος. Σάββας Τορτοπίδης – IT Manager της εταιρίας.

Ανάμεσα σε σημαντικά ονόματα στο χώρο των επιχειρήσεων, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διακρίθηκε για ακόμη μια φορά συνεχίζοντας την προσπάθειά της για υπεροχή σε όλους τους τομείς.