Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018
x

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟ

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής προέβη σε σχόλια εις βάρος της αντιπροέδρου της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το άσυλο.

Διεγράφησαν από τα πρακτικά αναφορές του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, σε βάρος της αντιπροέδρου της Βουλής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το άσυλο.

Σε δήλωσή της, η κ. Χριστοδουλοπούλου τόνισε ότι «δεν θα απαντήσω σε ένα παραλήρημα, όπως ακούστηκε μέσα στη Βουλή, από κάποιον νεοναζί κανίβαλο, γιατί για κανίβαλο πρόκειται».

«Αυτό που θα ευχηθώ είναι η ελληνική δικαιοσύνη να εκτελέσει το χρέος της για να ξεβρωμίσει η Βουλή από αυτόν τον φασιστικό, σεξιστικό, ρατσιστικό, ξενοφοβικό λόγο που τον ακούμε και παρακολουθούμε και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε», πρόσθεσε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

«Όταν όλος ο κόσμος ζει στη βαρβαρότητα και όταν δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να καταδικάσει αυτά που συμβαίνουν, τολμάνε να μιλάνε για την κυβέρνηση και τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που ακροβατούν, πράγματι ακροβατούν, στην προσπάθεια να μείνουμε άνθρωποι, να δώσουμε ένα μήνυμα ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα, ότι μπορούμε να αντισταθούμε σε αυτή τη λαίλαπα και τους εκβιασμούς των Ευρωπαίων και μεγαλοσχημόνων και ότι είμαστε άνθρωποι και δεν είμαστε μισαλλόδοξοι, να μισούμε τα θύματα του πολέμου. Αν είναι δυνατόν να είμαστε εδώ και να συζητάμε για τους πρόσφυγες με αυτό τον χυδαίο τρόπο που ακούσαμε από όλους τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης» σχολίασε η κ. Χριστοδουλοπούλου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ