Skip to main content

Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στα 5άστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης

Η Voria.gr σας παρουσιάζει τις καλύτερες προτάσεις για παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων στα 5άστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

Τα 5άστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης έχουν ήδη φορέσει τα γιορτινά τους και καλούν τους Θεσσαλονικείς να απολαύσουν τα ειδικά μενού με ιδιαίτερες γιορτινές γαστρονομικές προτάσεις που έχουν διαμορφώσει για την παραμονή των Χριστουγέννων αλλά και ανήμερα της 25ης Δεκεμβρίου υπό τη συνοδεία καλής μουσικής, μέσα σε άκρως φιλόξενη και «ζεστή» ατμόσφαιρα.

Μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες και εκλεκτές σαμπάνιες, υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους και όχι μόνο, αναμένεται να συνοδεύσουν όσους επιλέξουν ρεβεγιόν στα πολυτελή ξενοδοχεία της πόλης.

Η Voria.gr σας παρουσιάζει τις καλύτερες προτάσεις για την Παραμονή των Χριστουγέννων και για ανήμερα τα Χριστούγεννα στα 5άστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.



Hotel Nikopolis

24/12

Απολαύστε  την Παραμονή των Χριστουγέννων με γευστικές δημιουργίες 4  πιάτων στο εστιατόριο Dome Real Cuisine με μουσικές επιλογές από DJ που κάνουν την ατμόσφαιρα ζεστή και ιδανική για μία τέτοια βραδιά. Καλωσόρισμα με cocktail prosecco.
Τιμή: 60 ευρώ κατ' άτομο (δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά), παιδιά 4-12 ετών 20 ευρώ, παιδιά 0-4 ετών δωρεάν

Ώρα άφιξης 21:30.

25/12

Γιορτάστε την ημέρα των Χριστουγέννων στο Da Vinci Restaurant, υπό τους ήχους ζωντανής εορταστικής μουσικής και απολαύστε διεθνείς και ελληνικές παραδοσιακές γιορτινές γεύσεις στο Χριστουγεννιάτικο μπουφέ.

Τιμή κατ' άτομο 60 ευρώ (δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά), παιδιά 5-12 ετών 20 ευρώ, παιδιά 0-4 ετών δωρεάν

Ώρα προσέλευσης 13:30 με 17:00.




Makedonia Palace

24/12

Το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, ζήστε μια εμπειρία στο ολοκαίνουριο Makedonia Palace που θα σας μείνει αξέχαστη. Απολαύστε το Χριστουγεννιάτικο gourmet μενού του executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου και αφήστε τη βελούδινη φωνή της Εύης Σιαμάντα να σας μαγέψει με αγαπημένες ελληνικές & ξένες μελωδίες, συνοδεία πιάνου.
Τιμή: 90 ευρώ κατ' άτομο, 45 για παιδιά 6-12 ετών,

Ώρα άφιξης: 21:30

25/12

Απολαύστε τον Χριστουγεννιάτικο μεσημεριανό μπουφέ του Makedonia Palace, επιμελημένο από τον executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου και τη βραβευμένη ομάδα του, με 70ευρώ κατ'  άτομο και υπό του χριστουγεννιάτικους ήχους πιάνου και σαξόφωνου.

Ώρα άφιξης: 13:00-16.30



The Met Hotel

24/12

-Στο Maistros Ballroom απολαύστε στις 21:00 το Christmas Buffet Menu & Beverage Package, με welcome drink Gluhwein, συνοδεία ζωντανής μουσικής και Dj.

Τιμή: 75 ευρώ κατ' άτομο, παιδιά 6-12 ετών 37,50 ευρώ, παιδιά 0-6 δωρεάν.
Ώρα προσέλευσης 21:00.

-Στο Chan Bar Restaurant το a la Carte μενού και συνοδεία DJ προσφέρεται από τις 21:00 έως τις 2:00, με welcome drink Gluhwein.

25/12

Aνήμερα Χριστουγέννων σας περιμένει ένας πλούσιος Χριστουγεννιάτικος μπουφές 13:00 - 17:30 με συνοδεία ζωντανής μουσικής και welcome drink Gluhwein.

Τιμή: 55 ευρώ για φαγητό και ποτό, από τις 13:00 έως τις 17:30.

Παιδιά 6-12 ετών 27.50 ευρώ, παιδιά 0-6 δωρεάν.



Excelsior Hotel

24/12

Γιορτάστε την Παραμονή των Χριστουγέννων με στυλ, στο be* το νέο εστιατόριο του Excelsior όπου μπορείτε να απολαύσετε νέες γαστρονομικές γεύσεις σε ένα δείπνο πέντε πιάτων, με welcome drink Χριστουγεννιάτικο κοκτέιλ και signature bite.

Τιμή κατ 'άτομο 45 ευρώ

25/12

Τα εστιατόριο Mezzanine και be* του Exelsior Hotel θα παραμείνουν ανοιχτά ανήμερα των Χριστουγέννων και θα σας περιμένουν από τις 12 το μεσημέρι με a la cart μενού και γιορτινή μουσική, προκειμένου να περάσετε όμορφες και ξέγνοιστες στιγμές με τους αγαπημένους σας.




Hyatt Regency Thessaloniki

24/12

Γιορτάστε την Παραμονή των Χριστουγέννων με τους αγαπημένους σας σε ένα ασυναγώνιστο περιβάλλον που θα διασφαλίσει το Hyatt Regency Thessaloniki, για μια αξέχαστη εμπειρία με μενού πέντε πιάτων στο εστιατόριο Ambrosia. Το ξενοδοχείο θα σας υποδεχθεί με πιάτα όπως καπνιστό σολομό, γαλοπούλα ballottine με ριζότο Χριστουγεννιάτικης γέμισης, τάρτα με πικρή σοκολάτα και πολλές άλλες γαστρονομικές απολαύσεις.

Τιμή: 98 ευρώ κατ' άτομο με welcome drink Gluhwein και 50% έκπτωση για κάθε παιδί.

Ώρα προσέλευσης: 21.30

25/12

Το Hyatt Regency Thessaloniki προσφέρει ένα Χριστουγεννιάτικο Brunch ανήμερα των Χριστουγέννων, σε μια εορταστική ατμόσφαιρα στο εστιατόριο Αμβροσία, με συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Τιμή: 72 ευρώ κατ' άτομο και 50% έκπτωση για κάθε παιδί

Ώρα προσέλευσης: 13.30



Electra Palace

24/12

Γιορτάστε την Παραμονή των Χριστουγέννων μέσα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται το εστιατόριο Ορίζοντες, στο roof garden του Electra Palace, με welcome bite  amuse bouche κολοκύθας και αφεθείτε στις γεύσεις της εκλεπτυσμένης κουζίνας, με θέα τη γιορτινή πόλη, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, μετά τις 22.00 το βράδυ.
Απολαύστε την υπόλοιπη βραδιά με μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία έξι πιάτων με τη συνοδεία χριστουγεννιάτικης μουσικής.

Τιμή: 80 ευρώ κατ' άτομο, τα παιδιά 30 ευρώ

Ώρα προσέλευσης: 22.00

25/12

Περιπλανηθείτε σε μια πανδαισία γεύσεων και απολαύστε παραδοσιακά εδέσματα στο Χριστουγεννιάτικο μπουφέ του Electra Palace από τις 13:00 έως τις 16:00.



Porto Palace

24/12

Αφήστε τους καρυοθράυστες να σας ταξιδεύψουν σε... χριστουγεννιάτικο παραμύθι και γιορτάστε την Παραμονή των Χριστουγέννων στο μαγευτικό Porto Palace με χριστουγεννιάτικο μπουφέ και welcome drink White Christmas Martini. Τα ποτά δεν συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο.

Τιμή: 65 ευρώ κατ' άτομο, τα παιδιά με 50% έκπτωση

Ώρα προσέλευσης: 25.00




Mediterranean Palace

24/12

Την Παραμονή των Χριστουγέννων το Mediterranean Palace στρώνει το πιο νόστιμο εορταστικό τραπέζι και σας περιμένει να γιορτάσετε μαζί με λάμψη 5 αστέρων και γεύση από παράδοση με ένα εκλεπτυσμένο και χριστουγεννιάτικο μενού.

Τιμή: 65 ευρώ κατ' άτομο, τα παιδιά με 50% έκπτωση

Ώρα προσέλευσης: 21.00