Skip to main content

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζάρι στη Θεσσαλονίκη

Το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζάρι θα πραγματοποιηθεί στις 6 Δεκεμβρίου στην αίθουσα INGLE του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια

Το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζάρι του Διεθνούς Συλλόγου Γυναικών Ελλάδας (International Women's Organization of Greece), μη κερδοσκοπικού σωματείου της Θεσσαλονίκης, διοργανώνεται από τις εθελόντριες μέλη του συλλόγου την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 στην αίθουσα INGLE του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια.

Το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζάρι θα πραγματοποιηθεί από τις 11 πμ ως τις 6 μμ και απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, σε μικρούς και μεγάλους.
 
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σπιτικές λιχουδιές, γλυκά και ποτά από διάφορες χώρες του κόσμου, να διαλέξουν δώρα από μια μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων- από κοσμήματα και κεραμικά μέχρι βότανα και εορταστικά μικροαντικείμενα, αλλά και "θησαυρούς" από δεύτερο χέρι( C.D., βιβλία, διακοσμητικά και είδη σπιτιού,παιχνίδια, ρούχα και αξεσουάρ) ευγενική προσφορά μελών και φίλων.
 
Εκπλήξεις όμως περιμένουν και τους μικρούς φίλους που θα απασχοληθούν δημιουργικά σε ειδικά εργαστήρια ξυλογλυπτικής(Wood Stories με την Στέλλα Παπαιωάννου) και χειροτεχνιών (Αναγνωστήριο Καλαμαριάς) ή θα διασκεδάσουν με τον Τοντορίνο, τον αγαπημένο κλόουν όλων των παιδιών, με face painting, μουσική(Παιδική Χορωδία Pinewood) και χορό (Aνθή Καμαριώτη και η ομάδα της) ή θα φωτογραφηθούν με τον Αϊ- Βασίλη.

H Πνοή Ελπίδας συμμετέχει με σταντ χειροτεχνιών που ετοίμασαν τα μέλη & οι εθελοντές της, ενώ η ζωγράφος Μαρία Φιλίππου θα είναι παρούσα για να φιλοτεχνήσει έργα της. Μέρος των εσόδων θα μετατραπούν σε τρόφιμα για τις οικογένειες που υποστηρίζει η Πνοή Ελπίδας.

Η είσοδος είναι 1 ευρώ και όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του Συλλόγου μας.