Skip to main content

Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ για τα αδέσποτα ζώα στα Πεύκα

Το Μπαζάρ πραγματοποιείται με σκοπό την ενίσχυση και κάλυψη των αναγκών του Σωματείου και με πρόθεση να βοηθηθούν ακόμη περισσότερα ζώα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Φιλοζωϊκό Σωματείο «Φροντίζω» ανοίγει την αυλαία των γιορτών με το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του.

Η παρέα του «Φροντίζω» επί τρεις μέρες, την Παρασκευή 8, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, θα βρίσκεται στο πρώην Δημαρχείο των Πεύκων, επί της Λ. Ειρήνης 19.

Το Μπαζάρ πραγματοποιείται με σκοπό την ενίσχυση και κάλυψη των αναγκών του Σωματείου και με πρόθεση να βοηθηθούν ακόμη περισσότερα αδέσποτα ζώα που έχουν πραγματική ανάγκη.

Από την Παρασκευή νωρίς το απόγευμα και το Σαββατοκύριακο από το πρωί έως το βραδάκι, τα μέλη του «Φροντίζω» θα υποδέχονται τους επισκέπτες και θα τους ξεναγούν στους πάγκους του Μπαζάρ.

Η αίθουσα που παραχωρεί κάθε χρόνο ο δήμος Νεάπολης - Συκεών θα είναι γεμάτη εκπλήξεις για όλους.

Δώρα, χριστουγεννιάτικα στολίδια και παιχνίδια, νόστιμα καλούδια και διακοσμητικά, χειροποίητες κατασκευές για όλους, τροφές-λιχουδιές και αξεσουάρ για τα ζωάκια, εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές και τα ρούχα της Access.

Για δεύτερη χρονιά θα στολιστεί το «Δέντρο των Ευχών» . Οι διοργανωτές έχουν βάλει ως στόχο για φέτος να ξεπεράσουν τις τριακόσιες ευχές από μικρούς και μεγάλους.

Φιλοζωικό σωματείο «Φροντίζω» Πεύκα, Θεσσαλονίκη
τηλέφωνα επικοινωνίας: 6986063851, 6983739736, 6986097309