Skip to main content

Καρδιοχτύπησε αλλά πέρασε στους ομίλους η ΑΕΚ, 1-1 με Βίντι (φωτο+vid)

Η Ένωση έμεινε με 10 παίκτες,είδε τον Λάζοβιτς να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει αλλά πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους έπειτα από 12 χρόνια

Την πρόκρισή τους στους ομίλους του Champions League πανηγυρίζει η ΑΕΚ που αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στη Βίντι, στο ΟΑΚΑ.

Η «Ένωση» άνοιξε το σκορ στο 48΄όταν ο Φιόλα ανέτρεψε τον Λόπες, ο διαιτητής Μάρτσινιακ έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Μάνταλος ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κόβατσικ κάνοντας έτσι το 1-0.

Η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 57΄με τον Νεγκό να κάνει ωραία κίνηση από τα δεξιά και με ωραίο σκαφτό πλασέ να νικά τον Μπάρκα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Σημειώνεται πως οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν με 10 παίκτες στο 80’ λόγω αποβολής του Λόπες για χτύπημα εκτός φάσης ενώ οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεσή τους στα καρέ της πρωταθλήτριας Ελλάδος με στόχο το γκολ που θα οδηγούσε την αναμέτρηση στην παράταση και στο 90΄+ 7΄ο Λάζοβιτς σούταρε με πλάτη γυρισμένη έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Μπάρκα.

Μάλιστα στο φινάλε του ματς υπήρξε σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων με πρωταγωνιστές τους Λιβάγια και Λάζοβιτς και τον διαιτητή Μάρτσινιακ να μην χαρίζεται στον Κροάτη δείχνοντας του κόκκινη κάρτα και θα εκτίσει την ποινή του στους ομίλους.