Skip to main content

Computer Team: Καμία σχέση με τον Λοβέρδο και τον χώρο του φαρμάκου

Ανακοίνωση της εταιρείας Computer Team με έδρα τη Θεσσαλονίκη προς αποφυγή οποιωνδήποτε συσχετισμών και παρερμηνειών από δημοσιεύματα.

Ουδεμία σχέση ή εμπλοκή με την υπόθεση της Novartis έχει η εταιρεία Computer Team με έδρα τη Θεσσαλονίκη, όπως διευκρινίζει με ανακοίνωσή της προς αποφυγή οποιωνδήποτε συσχετισμών και παρερμηνειών που μπορεί να δημιουργηθούν από δημοσιεύματα.

Σημειώνεται ότι σε δημοσιεύματα που επικαλούνται τη δικογραφία που κατατέθηκε στη Βουλή ο προστατευόμενος μάρτυρας με την κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέση» κατέθεσε ότι ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβάρδος «πέρα από τα χρήματα που λάμβανε με το βαλιτσάκι, χρησιμοποιούσε επιπλέον και μια εταιρεία με την επωνυμία computer team η οποία ήταν συμφερόντων του, αλλά δεν φαινόταν ο ίδιος. Η εταιρεία αυτή νομιμοποιούσε μέρος από τα χρήματα που λάμβανε ο Λοβέρδος».

Όπως υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της Computer Team, «η εταιρεία δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε μετοχική ή άλλη σχέση(εμφανή  ή αφανή) με τον πρώην Υπουργό κ. Α. Λοβέρδο, όπως επίσης και οι μέτοχοί της δεν είχαν καμιά επαφή ή απλή γνωριμία μ’ αυτόν, και δεν δραστηριοποιείται στον χώρο του «φαρμάκου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σε σχετικό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» - που αναδημοσιεύτηκε σε διάφορα ηλεκτρονικά «sites», την 07.02.2018 – για τον φάκελο της δικογραφίας της υπόθεσης «Novartis» που διαβιβάστηκε στη Βουλή, και σχετικά με την δήθεν «εμπλοκή» του πρώην Υπουργού κ. Ανδρέα Λοβέρδου, αναφέρεται («ονοματίζεται») και κάποια εταιρία «Computer Team», χωρίς κανέναν άλλον προσδιορισμό ως προς την (πλήρη) επωνυμία, έδρα ή δραστηριότητά της.

Επειδή και η εταιρία μας φέρει την επωνυμία «Computer Team ΑΕΒΕ», θεωρούμε αναγκαίο, προς αποφυγή οποιωνδήποτε συσχετισμών και παρερμηνειών, να διευκρινίσουμε ότι αυτή ιδρύθηκε, με την ανωτέρω πλήρη επωνυμία και έδρα τη Θεσ/κη, το έτος 1984, είχε και έχει συγκεκριμένους μετόχους, και λοιπά εταιρικά στοιχεία, που δημοσιεύονται (και ηλεκτρονικά) σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του νόμου. Η εταιρία μας δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε μετοχική ή άλλη σχέση(εμφανή ή αφανή) με τον πρώην Υπουργό κ. Α. Λοβέρδο, όπως επίσης και οι μέτοχοί της δεν είχαν καμιά επαφή ή απλή γνωριμία μ’ αυτόν, και δεν δραστηριοποιείται στον χώρο του «φαρμάκου».

Αυτά προς ενημέρωση των πελατών και συνεργατών μας και ως πρώτη αντίδρασή μας στα σχετικά δημοσιεύματα και με τη ρητή επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος της εταιρίας μας και των μετόχων της από/για αυτά.