Skip to main content

Cosmopolitan: Κοσμοπολίτικος αέρας στην πλατεία Αριστοτέλους

Το All Day Bar Restaurant Cosmopolitan, που άνοιξε τις πύλες του στην ωραιότερη πλατεία των Βαλκανίων, είναι το νέο στέκι για καφέ, πρωϊνό και φαγητό.

Έναν νέο προορισμό, που διαθέτει τον κοσμοπολιτισμό ενός πραγματικά εξαιρετικού σημείου για καφέ, πρωινό και θεσπέσιο φαγητό, αποκτά η Πλατεία Αριστοτέλους, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Ένα σημείο για αυτούς που πιστεύουν ότι η λεπτομέρεια κάνει πάντα τη διαφορά στην απόλαυση.

Ο λόγος για το All Day Bar Restaurant Cosmopolitan, που άνοιξε τις πύλες του στην ωραιότερη πλατεία των Βαλκανίων με την υπογραφή του Θόδωρου Δοϊρανλή, ενός ανθρώπου που έχει στήσει μερικά από τα πιο πετυχημένα μαγαζιά της πόλης: Social, Times, Comunale.

Δεν περιμέναμε τίποτε λιγότερο από αυτό που είδαμε: έναν καταπληκτικό χώρο. Έναν χώρο στον οποίο μπορεί κανείς να φάει πρωινό μέχρι τη 1 το μεσημέρι, να γευθεί φυσικούς χυμούς, ολόφρεσκες σαλάτες, pasta, μπρουσκέτες, ριζότο, pizza, club sandwich, κρεατικά, αλλά και ψάρια, και μοναδικά γλυκά, σε εξαιρετικά προσεγμένα πιάτα, με τη δημιουργική φαντασία του σεφ Δημήτρη Σπάρτακου. Ο σεφ φροντίζει καθημερινά για τις καλύτερες πρώτες ύλες και απευθύνεται σε αυτούς για τους οποίους η υγιεινή διατροφή είναι τρόπος ζωής.

Ιδανικές γεύσεις για μία απόδραση από το γραφείο ή μια στάση στη βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά και για business lunch, παρέα με το καλύτερο σημείο της πόλης ώστε να παρακολουθήσει το ηλιοβασίλεμα.

Το βραδυ το Cosmopolitan μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο αστικό bar restaurant με δυνατή λίστα cocktail και μουσικές που σε ταξιδευουν, δια χειρός Διογένη Μαριόλα και Βάσως Μιδούχα. Η αίσθηση που διακατέχει κάποιον είναι ότι κάνει διακοπές, παρότι βρίσκεται στο κέντρο μιας μεγαλούπολης.

Από την πρώτη μέρα του, το Cosmopolitan έγινε στέκι των bon viveurs της πόλης που βρήκαν εδώ το class που έλειπε από την πλατεία Αριστοτέλους και, φυσικά, έναν σπουδαίο λόγο για τη βάλουν ξανά στον χάρτη τους.

Οι άνθρωποι του Cosmopolitan μπορούν να μεριμνήσουν και για θέση parking, αρκεί, βεβαίως, να τους ενημερώσει ο ενδιαφερόμενος μισή ώρα πριν την έξοδό του. Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 2316007575.