Skip to main content

Δ. Καμμένος: Πολιτικός ρουφιάνος ο Παπαδημούλης, γλείφει Γερμαναράδες

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατήγγειλε ακόμη τον ευρωβουλευτή πως επιχειρεί να διασπάσει τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

«Πολιτικό ρουφιάνο» χαρακτήρισε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Ο ρουφιάνος Παπαδημούλης βρήκε άλλον ρουφιάνο μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες», τόνισε ο κ. Καμμένος. «Αν δεν μας δώσει το όνομα θα είναι ένας δειλός άντρας», πρόσθεσε, προειδοποιώντας ότι «όποιος έχει βγάλει συζήτηση που κάνουμε στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ θα περάσει πειθαρχικό. (Ο Παπαδημούλης) ρουφιανεύει τους ΑΝΕΛ για να φέρει τη ρήξη και γλείφει τους Γερμαναράδες», συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Καμμένος μάλιστα κατήγγειλε ακόμη τον κ. Παπαδημούλη πως επιχειρεί να διασπάσει τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. «Προχθές στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την πράξη του είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην Κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υπενθυμίζοντας πως ο κ. Παπαδημούλης κατέδωσε την Εύα Καϊλή με επιστολή του στους ευρωβουλευτές πως συμμετείχε στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης με ακροδεξιούς.