Skip to main content

Δ. Νεάπολης-Συκεών: Από σήμερα τα τσουρέκια και οι δωροεπιταγές

Η διανομή των δωροεπιταγών ξεκινά, Πέμπτη 12 Απριλίου, και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 30 Απριλίου στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Δωροεπιταγές αξίας 20 ή 50 ευρώ (ανάλογα με τα μέλη της οικογένειάς τους), όπως επίσης και ισάριθμα τσουρέκια με αυγά, λαμβάνουν, από σήμερα, οι 250 ωφελούμενες οικογένειες - δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο δήμο Νεάπολης-Συκεών, μαζί με την παραλαβή των προβλεπόμενων αγαθών.

Η διανομή των δωροεπιταγών ξεκινά, Πέμπτη 12 Απριλίου, και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 30 Απριλίου στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Καραβαγγέλη 1, Συκιές) τις εργάσιμες ώρες. Οι ωφελούμενοι ενημερώθηκαν από τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας προκειμένου να προσέρχονται τμηματικά ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία.

Ο εμπλουτισμός του πασχαλινού πακέτου προς τους ωφελούμενους εξασφαλίστηκε με την ευγενική προσφορά από τις εταιρείες «Φυσικό Αέριο» και «ΑΒ Βασιλόπουλος», και τις Μ.Κ.Ο. «Μπορούμε» και «Griechenland Hilfe Schweiz» (ελβετική), εκπρόσωπος της οποίας επισκέφτηκε την περασμένη εβδομάδα τον δήμο Νεάπολης-Συκεών και παρέδωσε στην αναπληρώτρια προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Μ. Βασσάρα την προσφορά της οργάνωσης, ενώ τα τσουρέκια και τα αυγά είναι προσφορά της Αναστασίας Πλακίδα.