Skip to main content

Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη: Την Κυριακή στο Ελαιόρεμα η Γιορτή Φιλοζωίας

Η φιλοζωική δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου, από τις 11.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα με ελεύθερη είσοδο

«Θέλετε να ξεφαντώσετε και φέτος παρέα με το σκύλο σας;». Με αυτό το σύνθημα ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη σε συνεργασία με το Doggo, την πιο fun πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για σκύλους, διοργανώνει για 2η χρονιά το "Bark in the Park" μια εκδήλωση για τα αδεσποτάκια του δήμου και φυσικά όλα τα κατοικίδια.

Η φιλοζωική δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου, από τις 11.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα με ελεύθερη είσοδο και μεγάλο και ευρύχωρο παρκινγκ για όλους, στο καταπράσινο Ελαιόρεμα Πυλαίας! Σε μια γιορτή αποκλειστικά αφιερωμένη στους σκύλους είναι προσκεκλημένοι μικροί και μεγάλοι φιλόζωοι προκειμένου να περάσουν όμορφα και να διασκεδάσουν με τις ειδικές δραστηριότητες που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εκδήλωσης. Οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν σε περίπτερα από pet shop, grooming centers, κτηνιατρεία και ομάδες του χώρου και θα αποκτήσουν δωρεάν δείγματα, δώρα, συμβουλές και υπηρεσίες, για όλη τη διάρκεια της ημέρας! Στο χώρο θα πραγματοποιηθούν:

Γιορτή υιοθεσίας. Για όσους ψάχνουν σκυλάκι, θα τους δοθεί η δυνατότητα να αποκτήσουν σε συνεργασία με φιλοζωικές οργανώσεις, όπως η Φιλοζωική Πανοράματος, η Φιλοζωική Ωραιοκάστρου και ο Αδέσποτος Πλανήτης.

Έκθεση φωτογραφίας αποκλειστικά αφιερωμένη στα σκυλάκια που βρίσκονται σε ανάγκη που θα μπορούν να επισκεφτούν οι συμμετέχοντες.

Δράσεις Agility και θετική εκπαίδευση. Ένας πρωτότυπος παιχνιδότοπος για όλα τα κατοικίδια από την ομάδα 4dogs με στόχο να διασκεδάσουν οι τετράποδοι επισκέπτες.
Doga session (dog yoga). Οι τετράποδοι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν στην 1η dog yoga πρακτική σε στάσεις Hatha Yoga, υπό την εποπτεία του yoga studio My Practice! Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να συμπληρώσουν μια ειδική φόρμα συμμετοχής, η οποία θα αναρτηθεί μέσα στην εκδήλωση.

O γνωστός σκυλομπουφές γεμάτος λαχταριστές και απολύτως υγιεινές λιχουδιές της εταιρίας Doca αλλά και της 1ης κουζίνας για σκύλους Pet Eat.

Παιδότοπος και εργαστήρια για παιδιά για δημιουργική και ευχάριστη απασχόληση, φιλοζωικά παιχνίδια, storytelling και άλλες διασκεδαστικές δράσεις με άξονα πάντα τη φιλοζωία από την ομάδα του Kids Fun Factory!

DJ live και Μουσική υπόκρουση από τους ραδιοσταθμούς Κοσμοράδιο, More 103 και Plus Radio 102,6

Επιπλέον οι επισκέπτες με τα κατοικίδια τους μπορούν να ξεναγηθούν και να απολαύσουν σε Street Food & Drinks, να ακούσουν χρήσιμες ομιλίες και να  συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς με πολλά δώρα.

Προσέλευση: Οδικώς από τον κεντρικό δρόμο που ενώνει την Πυλαία με το Πανόραμα, οδός Προφήτου Ηλία, ακολουθώντας τη σχετική σήμανση. Με λεωφορείο της γραμμής 11 ή 58 στις στάσεις Γέφυρα ή Παλαιό Τέρμα Πυλαίας, από τις οποίες το Ελαιόρεμα απέχει 5-7 λεπτά.

Πιο αναλυτικά στις ιστοσελίδες: www.pilea-hortiatis.gr και www.doggo.gr