Skip to main content

Δ. Θεσσαλονίκης: 1500 άτομα στην ανοιχτή εκδήλωση του Λεκάκη

Το «Ολύμπιον» γέμισε ασφυκτικά από 1500 Θεσσαλονικείς που εκδήλωσαν την υποστήριξή τους στον Πέτρο Λεκάκη για να είναι ο επόμενος Δήμαρχος

Μια νέα σελίδα άνοιξε χθες στον Δήμο Θεσσαλονίκης μετά την εκδήλωση στην οποία ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης παρουσίασε τους προγραμματικούς άξονες του συνδυασμού του «Θεσσαλονίκη Πρώτη» (δείτε εδώ).

Το «Ολύμπιον», ο μεγαλύτερος χώρος στον οποίο πραγματοποιήθηκε σε αυτήν την προεκλογική περίοδο εκδήλωση συνδυασμού, γέμισε ασφυκτικά (χωρίς κομματικές κινητοποιήσεις και μηχανισμούς) από 1.500 Θεσσαλονικείς που εκδήλωσαν την υποστήριξή τους στον Πέτρο Λεκάκη για να είναι ο επόμενος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.  

Όπως αναφέρουν από το περιβάλλον του κ. Λεκάκη, η ίδια η Θεσσαλονίκη διέψευσε και ορισμένες από τις δημοσκοπήσεις που έχουν δημοσιευτεί καθώς οι πολίτες, που γέμισαν ασφυκτικά την πλατεία και τον εξώστη του «Ολύμπιον», με τη φυσική τους παρουσία έδειξαν πως η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» θα είναι από την 1η Σεπτεμβρίου η επόμενη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η χθεσινή εκδήλωση για πολλούς έκανε την έκπληξη, για όλους όμως δημιουργεί νέα δεδομένα ενόψει των εκλογών της 26ης Μαϊου.

Ο κ. Λεκάκης αμέσως μετά τη μεγάλη συγκέντρωση έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας και τη δύναμη που μας δώσατε να προχωρήσουμε. Σήμερα η Θεσσαλονίκη μίλησε και ζήτησε να είναι πρώτη. Όλοι μαζί θα την κάνουμε».