Skip to main content

Δάρας: Πανιώνιος και ΠΑΟΚ διατηρούν άριστες σχέσεις

Ο πρόεδρος του «Ιστορικού» εξέφρασε την πίστη ότι η περιθωριοποίηση των Μασουντ-Οικονόμου δεν θα επηρεάσει την ομάδα στο ματς με τον «Δικέφαλο»

Πεπεισμένος ότι η υπόθεση Μασούντ-Οικονόμου δεν θα έχει αντίκτυπο στην αγωνιστική εικόνα του Πανιωνίου εμφανίστηκε ο Χρήστος Δάρας.

Μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο πρόεδρος της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ εξέφρασε την πίστη ότι η απόφαση περιθωριοποίησης των δυο παικτών δεν επηρεάσει την ομάδα στο προσεχές ματς με τον ΠΑΟΚ.

Κατά τ’ άλλα, σημείωσε ότι οι Νεοσμυρνιώτες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με τον «Δικέφαλο» και κατέθεσε τη γνώμη του για τη μάχη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε το ηγετικό στέλεχος του «Ιστορικού»:

Για το αν υπάρχει μία αναταραχή στον Πανιώνιο με το θέμα των παικτών: «Αυτό δεν έχει να κάνει με το παιχνίδι της Κυριακής. Αγωνιστικά, πάντως, για το θέμα των παικτών όπως λέει και η ανακοίνωση της ΠΑΕ, δύο παίκτες πήραν άδεια και όχι τιμωρία για έναν μήνα.

Εκ τον οποίων δύο, ο Οικονόμου ούτως η άλλως θα ήταν εκτός γιατί έφαγε 3 αγωνιστικές για την αγκωνιά που έδωσε. Από εκεί και πέρα, στο θέμα του Κόρμπου για το αν είναι αρχηγός δεν έχει σημασία καθώς είτε είναι, είτε δεν είναι αρχηγός, δε θα παίξει κάποιο ρόλο στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας την Κυριακή. Είναι θέμα προσωπικό».

Για το αν υπάρχει διατάραξη της εσωτερικής ηρεμίας του Πανιωνίου: «Δεν έχει διαταραχθεί καθόλου το κλίμα και σας πληροφορώ ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σας λέω και πάλι ότι ο ένας από τους δύο παίκτες ούτως η άλλως θα ήταν έξω. Ο δε άλλος παίκτης (ο Μασούντ) κρίθηκε αυτή τη στιγμή ότι ήταν πιο σωστό, λόγω προσωπικών και ψυχολογικών προβλημάτων στα οποία αντιδρούσε μέσα στο γήπεδο, να μείνει σε άδεια έναν μήνα μέχρι να ηρεμήσει και να μπορεί να είναι αυτός που ήταν».

Για το αν όλα αυτά θα βγάλουν πιο δυνατό τον Πανιώνιο κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Και πέρσι πάλι με είχατε πάρει τηλέφωνο παραμονή του παιχνιδιού και έχασε ο ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα ξέρουμε ότι παίζουμε με τον πρωτοπόρο, εμείς είμαστε πιο κάτω και από την βαθμολογία φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί. Όμως το κατά πόσο είναι φαβορί ή όχι μειώνεται στο ότι παίζει στην Νέα Σμύρνη όπου τα 2-3 τελευταία χρόνια η παράδοση είναι με εμάς».

Για τη φιλοξενία των 400 οπαδών του ΠΑΟΚ που θα είναι στην Νέα Σμύρνη: «Γιατί, έχει κάποιο παράπονο ο ΠΑΟΚ για την φιλοξενία που είχε τόσα χρόνια από τον Πανιώνιο; Και πέρσι που είχαν έρθει και πρόπερσι, ξέρετε ότι οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο ειναι και παραμένουν άριστες».

Για το αν ο ΠΑΟΚ πάρει κάποιον παίκτη από τον Πανιώνιο: «Όχι, δεν το ξέρω αυτό».

Για το τι βλέπει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είναι καλό που είναι όλοι μαζί, αλλά δεν νομίζω ότι έχει μείνει πίσω ο Ολυμπιακός. Είναι ένα βαθμό πίσω, νομίζω ότι όλοι είναι μαζί. Ουσιαστικά είναι όλοι μαζί αφού με μια γκέλα του ενός, οι άλλοι περνάνε μπροστά. Αυτό είναι καλό, βέβαια, αφού υπάρχει ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα».

Για το ποιος είναι φαβορί για το πρωτάθλημα: «Δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη καθώς είναι όλοι μαζί και δεν έχει ξεφύγει κανένας. Οπότε εκτίμηση δεν μπορεί να γίνει καμία».

Για την πρόβλεψη του με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Σαν πρόεδρος του Πανιωνίου η πρόβλεψη μου είναι ότι θα κερδίσει η ομάδα μου».