Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018
x

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΕ

Το περιστατικό κατήγγειλε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης η διευθύντρια του σχολείου, η οποία κατέθεσε μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού.

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι δάσκαλος δημοτικού σχολείου της Αλεξανδρούπολης κλείδωσε στην αίθουσα διδασκαλίας τους μαθητές, άρχισε να τους πετά βιβλία, να αναποδογυρίζει θρανία και να εξυβρίζει κάποιους εξ' αυτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό κατήγγειλε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης η διευθύντρια του σχολείου, η οποία κατέθεσε μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, πέρασε αρκετή ώρα που τα παιδιά παρέμειναν «υπό την ομηρία» του 43χρονου εκπαιδευτικού.

Δύο συμμαθητές τους, που είχαν ζητήσει να βγουν από την αίθουσα πριν αυτή κλειδώσει, ενημέρωσαν τη διευθύντρια του σχολείου ότι δεν μπορούν να επιστρέψουν στην τάξη τους, καθώς και για τη φασαρία που άκουγαν.

Το επεισόδιο έληξε, όταν ο ίδιος ο εκπαιδευτικός ξεκλείδωσε την αίθουσα και αποχώρησε από το σχολείο.

Ο 43χρονος, ο οποίος και κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τη διεύθυνση του σχολείου και γονείς με περιστατικά ανάρμοστης για την ιδιότητά του συμπεριφοράς, εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές σήμερα το πρωί.

Οδηγήθηκε στην Εισαγγελία, όπου αρχικά του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 16 μηνών, ωστόσο μετά την άσκηση έφεσης από τον συνήγορό του, η εισαγγελέας διέταξε την άμεση ψυχιατρική εξέταση-αξιολόγησή του.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ