Skip to main content

Δεκάδες αυτοκίνητα αντίκες πάρκαραν στην Αριστοτέλους(φωτο+vid)

Οι εντυπωσιακές αντίκες βρέθηκαν στην πλατεία στο πλαίσιο του 19ου Κλασικού Γύρου Θεσσαλονίκης που διοργανώνεται πάντα τη δεύτερη Κυριακή της ΔΕΘ.

Ένα μικρό ταξίδι στον χρόνο προσέφερε η Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας σε όσους βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους, στην οποία «πάρκαραν» πάνω από σαράντα αυτοκίνητα αντίκες.

Οι εντυπωσιακές αντίκες στάθμευσαν στην πλατεία Αριστοτέλους αφού πρώτα πραγματοποίησαν μια βόλτα στους δρόμους της πόλης στο πλαίσιο του 19ου Κλασικού Γύρου Θεσσαλονίκης. 

«Η εκδήλωση αυτή γίνεται κάθε χρόνο, κάθε δεύτερη Κυριακή της ΔΕΘ για να τιμήσουμε την πόλη, την Έκθεση αλλά και τα όμορφα αυτοκίνητα που έχουμε στην κατοχή μας» τόνισε ο Κωνσταντίνος Νικολαϊδης, μέλος της Λέσχης ενώ σημείωσε ακόμα πως για να θεωρηθεί ένα όχημα αντίκα πρέπει να είναι πάνω από 30 ετών και να προσγγίζει όσο περισσότερο μπορεί την εργοστασιακή του μορφή. 

Ανάμεσα στα οχήματα που ήταν παρατεταγμένα στην πλατεία, ξεχώριζαν ένα παλιό λεωφορείο μοντέλο 302 Mercedes του 1979, ένα αγωνιστικό opel manda 400 του 1978, μια λευκή αμερικάνικη chevrolet, με ανοιχτή οροφή, του 1975, μια μηχανή BMW του 1956 με κάθισμα από δίπλα και μια πράσινη Caterham του 1978. 

Η Λέσχη ευχαρίστησε τη δημαρχία για την πραχώρηση του χώρου στην πλ. Αριστοτέλους και το Δημαρχείο, όπου έγινε η αρχική συνάντηση των οχημάτων.