Skip to main content

Δεν εγκρίνεται ο ισολογισμός της ΠΑΕ Ηρακλής

Γιατί η προσωρινή διοίκηση του Ηρακλή δεν θα εγκρίνει τον ισολογισμό του 2010, σε ποιες κινήσεις προσανατολίζεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιωάννης Τάκης, για να διασφαλίσει τα συμφέροντα της ομάδας.
Η προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής δεν πρόκειται να εγκρίνει τον ισολογισμό του 2010, κατά τη γενική συνέλευση, που έχει οριστεί για τις 31/12, λόγω των ζητημάτων που έχουν ανακύψει με την κακοδιαχείριση της προηγούμενης διοίκησης, αναφέρει στη voria.gr ο πρόεδρος της εταιρίας, Ιωάννης Τάκης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, μάλιστα, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καταγγείλει σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες την κατάσταση στην οποία παρέλαβε τα οικονομικά του ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου της πόλης μας από τον προκάτοχό του, καθώς, όπως επισημαίνει, φαίνεται να προκύπτουν ποινικά κολάσιμες πράξεις για ορισμένους από τους εμπλεκόμενους στο προηγούμενο διοικητικό καθεστώς.

Απευθυνόμενους στους οπαδούς και φίλους του Ηρακλή ο κ.Τάκης τονίζει ότι «θα υπερασπιστεί μέχρις εσχάτων τα συμφέροντα της ομάδας, καθώς η ώρα της κρίσης πλησιάζει για όλους όσοι επιχείρησαν να παίξουν παιχνίδια στην πλάτη της αγαπημένης μας ομάδας».