Skip to main content

Δεν... ιδρώνουν στον ΠΑΟΚ για την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα

Στα γραφεία της Μικράς Ασίας εκτιμούν ότι η υπόθεση έχει ουσιαστικά μπει στο... αρχείο με την αφαίρεση τριών βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα

Άγνοια δηλώνουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη φερόμενη παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα σχετικά με την απόφαση του Δικεφάλου να μην αγωνιστεί στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται ότι σημερινό δημοσίευμα ήθελε τον αθλητικό εισαγγελέα να έχει ανοίξει τον φάκελο αναφορικά με την κίνηση των «ασπρόμαυρων» να μην κατέβουν στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς επίσης και για την επίσημη ανακοίνωση που υπήρξε από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Την ίδια στιγμή, πάντως, στον Δικέφαλο δεν έχει υπάρξει καμία κλήση ή σχετική ενημέρωση, από τις εφημερίδες, άλλωστε, έμαθαν για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Mάλιστα, υπήρξε έκπληξη για την παρέμβαση από τον αθλητικό εισαγγελέα.

Εξάλλου, στα γραφεία της Μικράς Ασίας εκτιμούν ότι η υπόθεση έχει ουσιαστικά μπει στο... αρχείο με την αφαίρεση τριών βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, αλλά και το πρόστιμο 10.000 ευρώ, μιας και, όπως υποστηρίζουν, δεν υπάρχει το σχετικό νομικό πάτημα για μεγαλύτερη τιμωρία.