Skip to main content

Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον Πανιώνιο στην Tούμπα (video)

Με σκόρερ τους Σάχοβ, Ελ Καντουρί και Πρίγιοβιτς, ο «Δικέφαλος» κέρδισε εύκολα τον «Ιστορικό» και παραμένει σε τροχιά Champions League

Την 11η του εντός έδρας νίκη για το πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας με 3-1 τον Πανιώνιο στην άδεια Τούμπα για την 27η αγωνιστική της Super League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα και δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, ο «Δικέφαλος» βρίσκεται στη 2η θέση με 55 βαθμούς, 5 πίσω από την 1η ΑΕΚ (παίζει αύριο εκτός με τον Πλατανιά) και 4 μπροστά από τον 3ο Ολυμπιακό (υποδέχεται τη Δευτέρα την Κέρκυρα).

Το σκορ για τον «Δικέφαλο» που παραμένει σε τροχιά Champions League άνοιξε μόλις στοο Σάχοβ όταν ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Κότνικ δεν κατάφερε να διώξει σωστά τη μπάλα με γροθιά και αυτή έφτασε στον Ουκρανό χαφ που σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 1-0.

Το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε προβάδισμα ασφαλείας στο 15΄όταν ο Μάτος πάσαρε στον Μακ και ο Σλοβάκος έβγαλε παράλληλη σέντρα με τον Ελ Καντουρί από κοντά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Το κερασάκι στην τούρτα για τους «ασπρόμαυρους» έβαλε στο 66΄ο Πρίγιοβιτς όταν ο Κάμπος πάσαρε ωραία αριστερά στον Μακ και ο τελευταίος έβγαλε ξανά ασίστ, αυτή τη φορά με στόχο τον Σέρβο επιθετικό που πλάσαρε εξ επαφής τον Κότνικ πετυχαίνοντας το 3-0.

Το μόνο που κατάφεραν να πετύχουν οι «κυανέρυθροι» ήταν να μειώσουν στο 78΄με τον Ντουρμισάι που άδειασε ωραία τον Κάνιας και έπιασε ωραίο σουτ νικώντας τον Πασχαλάκη που δεν κατάφερε να αντιδράσει για το τελικό 3-1.

Δείτε εδώ τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις τις αναμέτρησης και εδώ την παρακάμερα του αγώνα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο (74΄ Μπίσεσβαρ), Μάτος, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Σάχοβ, Μακ, Ελ Καντουρί (79΄ Μουλέν), Κάμπος (85΄ Λημνιός), Πρίγιοβιτς.

Πανιώνιος (Γρηγορίου): Κότνικ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Κόρμπος, Σπιριντόνοβιτς (69΄ Οικονομίδης), Σαββίδης (56΄ Μακρύλλος), Μασούρας (73΄ Μπραχίμι), Ντουρμισάι.