Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018
x

ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Σε αποχή από τη σημερινή προπόνηση προχώρησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού ζητώντας να πληρωθούν το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου αύριο.

Δεν πήγαν στην προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με την κατάσταση στον σύλλογο να γίνεται διαρκώς χειρότερη.
 
Η προπόνηση είχε προγραμματιστεί για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, στις 19:00 και οι παίκτες του Τριφυλλιού ενημέρωσαν το προπονητικό επιτελείο ότι δεν θα δώσουν το παρών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το sport24.gr, οι αρχηγοί επικοινώνησαν και με τον πρόεδρο, Βασίλη Κωνσταντίνου και του ανακοίνωσαν την απόφαση τους να απέχουν από τις υποχρεώσεις τους. Επανέλαβαν την απαίτηση τους να πληρωθούν το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου την Τρίτη (10/4) όλοι ανεξαιρέτως.

Πριν από την έναρξη της αυριανής (10/4) προπόνησης, οι παίκτες θα συζητήσουν εκ νέου και θα αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν την αποχή ή θα προπονηθούν. Πάντως, η δέσμευση της διοίκησης ήταν να καταβάλλει χρήματα στους Έλληνες την Τετάρτη του Πάσχα και στους ξένους μέχρι τις 18 Απριλίου. Κάτι που σημαίνει συνέχιση της αποχής...
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ