Skip to main content

«Δεν θα αφήσουμε τους τρομοκράτες να σπείρουν τον πανικό», λέει ο Μεντβέντεφ

Η Ρωσία «δεν θα αφήσει τους τρομοκράτες να σπείρουν τον πανικό» στη χώρα, δήλωσε σήμερα ο ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ έπειτα από μια σειρά επιθέσεων στη Μόσχα και το Νταγκεστάν που στοίχισαν τη
Η Ρωσία «δεν θα αφήσει τους τρομοκράτες να σπείρουν τον πανικό» στη χώρα, δήλωσε σήμερα ο ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ έπειτα από μια σειρά επιθέσεων στη Μόσχα και το Νταγκεστάν που στοίχισαν τη ζωή σε 51 ανθρώπους.

«Ο στόχος των τρομοκρατών είναι να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα, να καταστρέψουν την κοινωνία των πολιτών, να σκορπίσουν το φόβο και τον πανικό στον πληθυσμό. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε», δήλωσε ο Μεντβέντεφ, σύμφωνα με εικόνες που μετέδωσε η ρωσική τηλεόραση.

Ο αρχηγός του κράτους εκτιμά εξάλλου ότι οι επιθέσεις, που στοίχισαν τη ζωή σε 39 ανθρώπους τη Δευτέρα στο μετρό της Μόσχας και σε 12 σήμερα στο Νταγκεστάν, συνδέονται μεταξύ τους.

«Όλα αυτά είναι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας. Όλα αυτά είναι η εκδήλωση μιας τρομοκρατικής δραστηριότητας, την οποία διαπιστώσαμε τον τελευταίο καιρό στον Καύκασο», πρόσθεσε.