Skip to main content

Δένδιας: Η κυβέρνηση δεν ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται

Tο χειρότερο είναι ότι άρχισαν να επανεμφανίζονται τα δημοσιεύματα για Grexit, δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας.

Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης για την οικονομία, το ασφαλιστικό και το μεταναστευτικό διατύπωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας, μιλώντας στον ΣKAI.

«Η κυβέρνηση δεν ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται, και το χειρότερο είναι ότι άρχισαν να επανεμφανίζονται τα δημοσιεύματα για Grexit» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το ασφαλιστικό υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «πληρώνει τα μεγάλα ψέματα και την εξαπάτηση των πολιτών», επισημαίνοντας ότι η Ν.Δ. είναι κατά του κλεισίματος των δρόμων, «αλλά αυτά που προτείνει για ελεύθερους επαγγελματίες-αγρότες είναι ανεφάρμοστα». 

Σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό, ο κ. Δένδιας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επί οκτώ μήνες δεν έκανε τίποτα για την αξιοποίηση κοινοτικών κονδυλίων «και τα χρήματα για το μεταναστευτικό τα δίνει ο ελληνικός λαός». 

«Ο κ. Μουζάλας προσπαθεί φιλότιμα να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα αλλά η κυβέρνηση και η προκάτοχος του έκαναν εγκληματικά λάθη» πρόσθεσε.