Skip to main content

Δια …ποδός Αθανασιάδη επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα ο ΠΑΟΚ

Έστω κι αν δεν πραγματοποίησε (για άλλη μία φορά) καλή εμφάνιση ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας της Καλλονής με 3-1 στη Λέσβο.

Έπρεπε να περάσει ένας ολόκληρος μήνας για να καταφέρει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα ο ΠΑΟΚ!

Το συγκρότημα του Ιγκόρ Τούντορ, πραγματοποιώντας άλλη μία κακή εμφάνιση, κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Καλλονής επικρατώντας με 3-1, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Πολύ νωρίς στην αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Αθανασιάδη. Ο Ροντρίγκες έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον επιθετικό του «Δικεφάλου» να κάνει την προβολή στέλνοντας την μπάλα στο βάθος των διχτύων του Δαύκου για το 0-1.

Από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης, καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση αυτού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου. Στην εσχάτη των ποινών υπέπεσε ο Σκόνδρας ανατρέποντας τον Μπαργκάν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλονή ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας τρεις σπουδαίες ευκαιρίες προτού οι Θεσσαλονικείς, κόντρα στη ροή του αγώνα, πάρουν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ.

Ο Μακ μπήκε από τα αριστερά στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και έκανε το γύρισμα, με τον Αθανασιάδη να πλασάρει από κοντά, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να «σφραγίσει» το «τρίποντο» με τον υπέροχο πλασέ του Μυστακίδη με τη συμπλήρωση των 90’, το οποίο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 3-1.

Στις καθυστερήσεις ο διαιτητής Δελφάκης μετά από ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έβγαλε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κεϊτά, με την Καλλονή να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές.

Οι συνθέσεις:

Καλλονή (Θεοδωρίδης): Δαύκος, Τσαμπούρης, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Γιορέντε (86′ Χιντασέλι), Καλτσάς, Μπαργκάν, Κεϊτα, Γεωργίου, Σάμπα (80′ Μάρκοβιτς), Μανούσος

ΠΑΟΚ (Τούντορ): Γλύκος, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζιόλης, Κάτσε, Ροντρίγκες, Λέοβατς (59′ Μυστακίδης), Πέλκας (65′ Γκολάσα), Μακ (80′ Κωνσταντινίδης), Αθνασιάδης