Skip to main content

Διαδικτυακός καβγάς και ύβρεις Καρανίκα σε Θεσσαλονικιά επιχειρηματία

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού προέβη σε προβλητικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος της - Με μήνυση προτίθεται να απαντήσει η επιχειρηματίας

Σε διαδικτυακό καβγά με μια επιχειρηματία επιδόθηκε ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας, ο οποίος προέβη σε ιδιαιτέρως προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος της με την ίδια να απαντά σε έντονο ύφος.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα επιχειρηματίας η οποία δραστηριοποιείται στη Μύκονο και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, Κική Μαχαιρίδου, όπως υποστηρίζει, σχολίασε σε ανάρτηση του κ. Καρανίκα της περασμένης Τετάρτη που αναφερόταν στο κοινωνικό μέρισμα πως «θα έπρεπε να ντρέπονται που μιλάνε για μερίσματα την ώρα που από μια βροχή η Ελλάδα θρηνεί θύματα».

Ο κ. Καρανίκας την αποκάλεσε, μεταξύ άλλων, «τσόλι», «σίχαμα», «θηλαστικό της μπόχας», «ξεπλυμένο φασιστάκι» και «βρωμιάρα»

Από την πλευρά της, η κ. Μαχαιρίδου του απάντησε, μεταξύ άλλων: «Άντε βρε χολέρα της κοινωνίας που τολμάτε και μιλάτε».

Σε δηλώσεις της στον ρ/σ Focus 103,6, η κ. Μαχαιρίδου, δήλωσε μάλιστα ότι προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατά του συμβούλου του πρωθυπουργού για εξύβριση και προσβολή της αξιοπρέπειάς της, ενώ είπε χαρακτηριστικά, ότι ο πρωτοφανής «διάλογος» στο FB, διήρκεσε περίπου 20 λεπτά, «την ώρα που η Μάνδρα και οι κάτοικοί μετρούσαν νεκρούς και καταστροφές, ο ίδιος ασχολείτο επί 20 λεπτά με το να στέλνει υβριστικά μηνύματα, αντί να προσπαθεί να λύσει άλλα πιο σοβαρά προβλήματα».