Skip to main content

Διακηρυγμένος σκοπός της Αριστεράς η διάλυση του αστικού κράτους

Η Αριστερά είναι συνεπής στην ιδεολογία της. Διακηρυγμένος σκοπός της είναι η διάλυση του αστικού κράτους και το επιτυγχάνει

Για όσους δεν κατάλαβαν ποιοι παίρνουν τις αποφάσεις για εμάς: Ο εισηγητής για την Αλβανία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κνουτ Φλεκενστάιν (των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών) περιέγραψε ως παραμύθια τους ισχυρισμούς του πρώην πρωθυπουργού της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα για το ρόλο και την επιρροή του δικτύου Σόρος στο ευρωκοινοβούλιο.

«Παρά το γεγονός ότι ο κ. Κνουτ Φλεκενστάιν αγνόησε πλήρως τις δηλώσεις του Μπερίσα και τις χαρακτήρισε ως παραμύθια, ένα έγγραφο που ελήφθη από την DC Leaks, δείχνει ότι ο κ. Φλεκενστάιν αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του δικτύου Σόρος και η κριτική που άσκησε κατά του Μπερίσα ήταν αποτέλεσμα σύγκρουσης συμφερόντων», σημειώνει αλβανικό δημοσίευμα.

Τούρκος ανέβηκε στη στέγη του σπιτιού του, δίπλα στην καμινάδα, κρατώντας ένα χοντρό ραβδί, για να… δείρει τον Άη-Βασίλη μόλις θα εμφανιζόταν για να μπει στο τζάκι. Είναι βέβαιο ότι δεν απογοητεύτηκε που δεν είδε τον Αη-Βασίλη, αφού βλέποντας τον αγριεμένο Τούρκο φοβήθηκε και θα πήγε σε άλλο σπίτι.

Έχει δημοσιευθεί, πως μόλις ανακοινώθηκε από τους Αμερικανούς ότι έστειλαν διαστημόπλοιο στην Σελήνη, υπήρξε συγκέντρωση Τούρκων έξω από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα, διαμαρτυρομένων επειδή οι Αμερικανοί τρύπησαν τον ουρανό κι έπεσε πολύ βροχή καλοκαιριάτικα στην περιοχή τους. [Ζήτω ο πολυπολιτισμός]

Ο Αριστοτέλης το είχε επισημάνει. Ο άνθρωπος, έγραψε, είναι κοινωνικό ον «προς ους φύσει συγγενείς». Όταν συμβαίνει αυτό, δημιουργείται πλάσμα δικαίου («δίκαιόν τι») χωρίς να υπάρχει ούτε οργανωμένη πολιτεία («και ει μη πόλις είη»). Επειδή λοιπόν έτσι συμβαίνει, κι επειδή οι ισχυροί θέλουν ασταθή κράτη με διαρκώς τεταμένη ατμόσφαιρα, προπαγάνδισαν την πολυπολιτισμικότητα. Υπάρχουν ρομαντικοί που δεν κατανόησαν, αλλ’ υπάρχουν προφανώς μεταξύ τους και πεμπτοφαλαγγίτες.

Πολύ γρήγορα "ξεχάστηκε" η υπόθεση απόπειρας… αγοράς 12χροου κοριτσιού στην Χίο. Η μητέρα της 12χρονης ήταν σε κατάστημα στην πόλη της Χίου. Βγαίνοντας έξω το μικρό κορίτσι της είπε ότι δυο αλλοδαποί το πλησίασαν κι ο ένας από τους δυο του πρόσφερε χρήματα με το αίτημα «I give you dollars to buy you». Άλλο πράγμα είναι να αποφεύγονται σχόλια που εκτρέφουν την ισλαμοφοβία, και άλλο να σκεπάζουμε γεγονότα, που πρέπει να μας προβληματίζουν.

Ο Τσίπρας έλεγε το 2015 ότι «θα πάρει πίσω τα κλειδιά της χώρας», που τα είχε η Τρόικα. Κλειδιά παίρνει, αλλά από τα σπίτια μας, που έπαψαν να είναι δικά μας. Συνεπής, ο άνθρωπος.

Τα γερμανικά κόμματα αφήνουν ακυβέρνητη την χώρα τους, αφού δεν μπορούν να συνεννοηθούν για σχηματισμό κυβέρνησης. Σκεφθείτε τι θα γίνει στην Ελλάδα, αν δεν υπάρξει κόμμα με αυτοδυναμία, οπότε η σκόπιμη καθιέρωση της απλής αναλογικής, θα φέρει το ποθούμενο αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ: Ακυβερνησία και ο κακός χαμός.

Η Αριστερά πάντως είναι συνεπής στην ιδεολογία της. Διακηρυγμένος σκοπός της είναι η διάλυση του αστικού κράτους και το επιτυγχάνει με την σύμφωνη γνώμη του ελληνικού λαού, που παριστάνει τον έξυπνο στα καφενεία, αλλά δείχνει την πραγματική ευφυία του στην κάλπη. Και βέβαια, εξακολουθεί να ακούγεται η φράση «ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε;»