Skip to main content

Διακοπές ρεύματος σήμερα σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης

Διακοπές ηλεκτροδότησης θα σημειωθούν στην ανατολική πλευρά του δήμου Θεσσαλονίκης, στην Καλαμαριά, στο Φίλυρο, καθώς και στο Πανόραμα.

Διακοπές ηλεκτροδότησης είναι προγραμματισμένες σήμερα σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, χωρίς ρεύμα είναι ήδη από τις 8:00 οι οδοί Μακεδονίας και Μητρόπουλου, γεγονός που θα διαρκέσει έως και τις 10:30. Επιπλέον, διακοπή θα σημειωθεί στις οδούς Ανδρεόπουλου και Ανδρούτσου από τις 10:30 έως τη 13:30.

Επιπλέον, στην περιοχή της Καλαμαριάς, σε εξέλιξη είναι από τις 8:00 προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στις οδούς Σαράφη-Μουστακλή-Πόντου-Γεωργάκου Δαμασκηνού-Κωνσταντάκη. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΔΕΔΔΗΕ, η ηλεκτροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί έως τις 12:00.

Τέλος, δύο διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη. Η πρώτη διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί στο Φίλυρο και αφορά τα Νέα Λύκεια, εκατέρωθεν του κεντρικού δρόμου προς την είσοδο του χωριού και όλο το χωριό (Πλατεία - Δημοτικά - Γυμνάσια, κλπ), περιοχή Αμαδρυάς, καθώς και την περιοχή προς Λαγυνά.

Διακοπή από τις 12:00 θα υπάρξει και στο Πανόραμα και πιο συγκεκριμένα στις οδούς Ελευθερίας και Ευριδίκης. Όπως ενημερώνμει η ΔΕΔΔΗΕ, το ρεύμα θα επανέλθει στις 15:00.