Skip to main content

Διακοπές ρεύματος σήμερα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Ποιες περιοχές στο νομό της Θεσσαλονίκης θα μείνουν σήμερα το πρωί χωρίς ρεύμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ. Αναλυτικά οι ώρες

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν σήμερα περιοχές στο νομό Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών συντήρησης στο δίκτυο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, από τις 8.00 το πρωί έως τις 10.30 θα μείνει χωρίς ηλεκτρικό η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς στο Εμπορικό Κέντρο ASSOS ODEON.

Την ίδια ώρα θα υπάρξει διακοπή ηλεκτροδότησης στην περιοχή πλατεία Αριστοτέλους, Μητροπόλεως (από Αριστοτέλους ως Κ. Ντηλ).

Από τις 10.30 έως τις 13.30 δεν θα έχει ρεύμα η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Διαλλέτη (από Τσιμισκη ως Μανουσογιανάκη), Α.Καμάρα, Θεοτοκά, Δεσπεραί.

Χωρίς ρεύμα θα μείνει και το Ωραιόκαστρο από τις 8.00 έως τις 14.00 και συγκεκριμένα όλοι οι οικισμοί Ν. Φιλαδέλφειας, Μεσαίου, Πετρωτού και Μονόλοφου με όλα τα αρδευτικά

Τις ίδιες ώρες θα μείνουν χωρίς ρεύμα περιοχές στην Περαία. Συγκεκριμένα, προβλήματα θα αντιμετωπίσουν οι καταναλωτές των δημοτικών διαμερισμάτων Περαίας, Ν. Επιβατών που βρίσκονται εκατέρωθεν της Επ. Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας από την είσοδο της Περαίας μέχρι την έξοδο των Ν. Επιβατών. Στη διακοπή συμπεριλαμβάνονται και όλοι οι καταναλωτές που βρίσκονται στην Άνω Περαία και στους Άνω Επιβάτες.