Skip to main content

Διαμαντόπουλος: Θα με δελέαζε το πακέτο που μου προσφέρει ο Άρης

Ο πρώην επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης βρίσκεται στο στόχαστρο του Άρη και στάθηκε στην παρουσία του Παύλου Μυροφορίδη στους «κιτρινόμαυρους»

Την επιθυμία του ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη εξέφρασε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Ο έμπειρος επιθετικός και πρώην παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης μιλώντας στην ιστοσελίδα «FL News» στάθηκε στην παρουσία του Παύλου Μυροφορίδη στους «κιτρινόμαυρους» υπογραμμίζοντας πως τον δελεάζει το πακέτο του Άρη ως σύλλογος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παίκτης:

«Συμφωνία δεν υπάρχει. Έχουμε κάνει μόνο μία συζήτηση χωρίς κάτι συγκεκριμένο στα χέρια μου, όμως σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες επαφές, άμεσα. Έχω στα χέρια μου και άλλες προτάσεις, όπως από δύο ομάδες του κυπριακού πρωταθλήματος. Θεωρώ, όμως, πως με την έλευση του Παύλου Μυροφορίδη στον Άρη, θα δρομολογηθούν τα πράγματα.

Ο Άρης είναι πολύ καλή περίπτωση για εμένα. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και η φετινή σεζόν είναι ευκαιρία για διάκριση, καθώς η άνοδος θα είναι μονόδρομος. Όλο αυτό το πακέτο θα με δελέαζε».

Όπως και στην περίπτωση του Γιώργου Δεληζήση, έτσι και σε αυτή του Δημήτρη Διαμαντόπουλου, πολλοί μπορεί να απορήσουν γιατί να αφήσει τον Απόλλωνα και τα σαλόνια της Super League, για τον Άρη της stoiximan.gr football league. Την απάντηση την δίνει  ο ίδιος.

«Μερικές φορές θεωρητικά είναι καλό να κάνεις ένα βήμα πίσω, όσον αφορά την κατηγορία και μόνο, για να ακολουθήσουν αργότερα δύο βήματα μπροστά. Όλα είναι θέμα επιλογών».