Skip to main content

Διαμαρτυρία για ένα τραπεζικό κατάστημα στο Ζαγκλιβέρι

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα. Γιατί επιμένουν τόσο στην καθημερινή λειτουργία της τράπεζας τόσο ο δήμος όσο και οι κάτοικοι.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Ζαγκλιβέρι πραγματοποίησαν σήμερα κάτοικοι της περιοχής, με επικεφαλής τον δήμαρχο, Γιάννη Καραγιάννη, και παρουσία δημοτικών και τοπικών συμβούλων, εκπροσώπων της Εκκλησίας και τοπικών φορέων, με αίτημα τη διατήρηση λειτουργίας του καταστήματος σε καθημερινή βάση.

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε την απόφαση λειτουργίας του καταστήματός της στο Ζαγκλιβέρι με τροποποιημένο ωράριο, που σημαίνει ότι το κατάστημα θα λειτουργεί στο εξής δυο μέρες την εβδομάδα.

Οι κάτοικοι όμως, όπως και η δημοτική αρχή θέλουν πενθήμερη λειτουργία, όπως μέχρι σήμερα. Μάλιστα, ο κ. Καραγιάννης έστειλε και έγγραφο στη διοίκηση της Τράπεζας επισημαίνοντας μια σειρά από λόγους για τους οποίους το αίτημα έχει υπόσταση. Το ζήτημα απασχολεί τόσο την τοπική κοινωνία στο Ζαγκλιβέρι, που εκδόθηκε ακόμη και απόφαση – ομόφωνο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά.

Η σημερινή συμβολική διαμαρτυρία ήρθε σε συνέχεια όλων των ενεργειών του δήμου.