Skip to main content

Επεισόδιο διαδηλωτών με συμβολαιογράφο στη Θεσσαλονίκη (video)

Οι συμβολαιογράφοι αποφάσισαν τη συνέχιση της αποχής από όλους τους πλειστηριασμούς μέχρι τις 4 Μαρτίου, ωστόσο σήμερα συνέρχονται και πάλι

Άναψαν τα αίματα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης και μέλη του ΕΠΑΜ, λόγω της συνέλευσης που πραγματοποιείται στο Εντευκτήριο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Κομνηνών και Καλαποθάκη.

Συγκεκριμένα, σημειώθηκε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ κάποιων διαδηλωτών και ενός συμβολαιογράφου, οι οποίοι παρολίγο να πιαστούν στα χέρια. Η ένταση ωστόσο γρήγορα αποκλιμακώθηκε.

Σημειώνεται πως οι συμβολαιογράφοι πριν από περίπου δύο εβδομάδες αποφάσισαν τη συνέχιση της αποχής από όλους τους πλειστηριασμούς μέχρι τις 4 Μαρτίου, ωστόσο σήμερα συνέρχονται και πάλι.

Οι διαδηλωτές αντιδρούν καθώς, όπως υποστηρίζουν, πάρα την αποχή τους, κάποιοι από τους συμβολαιογράφους πιστοποιήθηκαν στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.



Οι συγκεντρωμένοι κρατούν πανό και φωνάζουν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών, ενώ στην είσοδο της Καλαποθάκη έχουν παραταχθεί δυνάμεις της αστυνομίας προκειμένου να εμποδίσουν την προσέγγιση των διαδηλωτών στο Εντευκτήριο.