Skip to main content

Διαμαρτυρία συμβασιούχων της Καθαριότητας στον Δ. Θεσσαλονίκης

Οι περίπου 80 συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται με αίτημα τη διατήρηση των θέσεων εργασίας τους, μετά την απόρριψη ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει

Συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης και πορεία σε κεντρικούς δρόμους πραγματοποίησαν σήμερα πρώην συμβασιούχοι της Καθαριότητας του δήμου.

Οι περίπου 80 συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται με αίτημα τη διατήρηση των θέσεων εργασίας τους, μετά την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει.

Στο σύνολο είναι περίπου 400 εργαζόμενοι.

Διαβάστε: Νέο δικαστικό «όχι» για τους 400 συμβασιούχους του δήμου Θεσσαλονίκης

Εκπρόσωποι των εργαζομένων συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα του δήμου Θεσσαλονίκης, Θωμά Ψαρρά.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης, Σοφία Εξαδακτύλου, ο κ. Ψαρράς δεσμεύθηκε να μεταφέρει τα αιτήματα των εργαζομένων στον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη.

«Εμείς είπαμε στο κ. Ψαρρά ότι χωράμε όλοι στον δήμο. Και αυτοί που δικαιώθηκαν δικαστικά - υπόθεση για την οποία ζητήσαμε να αποσυρθεί η Έφεση - αλλά και οι 450 των οποίων τα ασφαλιστικά μέτρα απορρίφθηκαν», τόνισε η ίδια και πρόσθεσε ακόμη ότι ζητήθηκε και συνάντηση με τον κ. Μπουτάρη.

«Δεν θα γίνουμε έρμαια καμιάς πολιτικής, θα παλέψουμε για τις δουλειές μας», ανέφερε στο ίδιο πνεύμα ο συμβασιούχος Δημοσθένης Ζιβιλντής.

Οι εργαζόμενοι θα κάνουν συνέλευση για να αποφασίσουν σχετικά με τις επόμενες κινητοποιήσεις τους.