Skip to main content

Στους δρόμους οι ΠΑΟΚτσήδες-Ζήτησαν δικαίωση για Ολυμπιακό (φωτο+vid)

Πεντακόσιοι και πλέον οπαδοί του Δικεφάλου πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ζητώντας δικαιοσύνη για το ματς με τον ΟΣΦΠ

Ολοκληρώθηκε η πορεία που πραγματοποιούσαν από τις 18:00, πεντακόσιοι και πλέον οπαδοί του ΠΑΟΚ ζητώντας δικαιοσύνη αναφορικά με το αναβληθέν παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η εκδίκαση της υπόθεσης στην Αθήνα (διαβάστε εδώ για τις σημερινές εξελίξεις).

Η διαμαρτυρία ξεκίνησε από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και, ύστερα από πορεία στο κέντρο της πόλης (γραφεία ΣΥΡΙΖΑ, Εγνατία, Λ. Νίκης, Τσιμισκή) τερμάτισε λίγο πριν τις 20:00 στο ΥΜΑΘ. Στο σημείο βρέθηκαν μέχρι και προ ολίγου αστυνομικές δυνάμεις αλλά και τροχαία αποκαθιστώντας την κυκλοφορία.

Σημειώνεται πως παρόντες ήταν και βετεράνοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου και συγκεκριμένα οι Βασίλης Μπορμπόκης, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Χρήστος Τερζανίδης, Απόστολος Τσουρέλας και Φιλώτας Πέλλιος.

Αξίζει να σημειωθεί πως περίπου 30 οπαδοί των ασπρόμαυρων μετέβησαν στα γραφεία της Super League ζητώντας την διεξαγωγή του αγώνα ενώ μάλιστα φώναξαν συνθήματα εναντίον των Πειραιωτών.