Skip to main content

Διαψεύδει η «Νιτσιάκος» τα περί αγοράς του 40% από τον Σάκη Ρουβά

Δημοσιεύματα ανέφεραν πως είχε «δώσει» τα χέρια με την εταιρεία παραγωγής πουλερικών, επενδύοντας στην εκτροφή και το εμπόριο πουλερικών

Δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την απόκτηση του 40% της «Νιτσιάκος» από τον γνωστό τραγουδιστή Σάκη Ρουβά, διαψεύδει η εταιρεία.

«Αναφορικά με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η οικογένεια Νιτσιάκου επιθυμεί να διευκρινίσει ότι ουδεμία συζήτηση με οποιοδήποτε πρόσωπο δεν έχει πραγματοποιήσει που να αφορά πώληση ποσοστού της εταιρείας Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΒΕΕ και ότι κάτι τέτοιο ουδέποτε ήταν στις προθέσεις της», σημειώνει σε ανακοίνωσή της, ενώ τα εν λόγω δημοσιεύματα διαψεύδει και το περιβάλλον του κ. Ρουβά.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο τραγουδιστής είχε «δώσει» τα χέρια με την εταιρεία παραγωγής πουλερικών, επενδύοντας στην εκτροφή και το εμπόριο πουλερικών.

Υπενθυμίζεται πως ο τραγουδιστής έχει προχωρήσει στην ίδρυση ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «SK Κτηνοτροφική» και έχει ήδη προχωρήσει στην υπερσύγχρονης μονάδας πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο στην περιοχή της Καρδίτσας.